Övriga tjänster

Utöver flyttjänster har vi ett brett utbud av andra ROT- och RUT-tjänster.

  • Vad gäller flytt vill förstås gärna nämna våra städtjänster. Vi hjälper till med såväl flyttstädning som hem- och företagsstädning. Du kan beställa enstaka städtillfällen eller prenumerera på regelbunden städning.

 

Bohagsflytt

Låt oss hjälpa dig med flytten till din nya bostad! Vår erfarna och kunniga flyttpersonal flyttar med personlig service och har genom åren hjälpt otaliga husägare och lägenhetsinnehavare att ta ett steg mot ett nytt liv. Vi kan garantera att dina saker är i trygga händer hos oss!

Magasinering

Vi erbjuder även magasinering åt privatpersoner och företag. Oavsett om du är i behov av extra utrymme under en flytt eller behöver förvara tillhörigheter under en längre eller kortare tid så kan vi erbjuda säkra och magasineringsutrymmen för dina saker.

Möbelmontering

Behöver du hjälp med montering och demontering av möbler och inredning? Vi hjälper dig att få allt på plats – möbler, hyllor, datautrustning med mera. Vi gör hela arbetet med kunskap, erfarenhet och rätt verktyg.

Personaluthyrning och bemanning

Hos oss hittar du kompetent personal inom flytt och andra områden om du har hög personalomsättning, mycket sjukfrånvaro eller höga toppar i produktionen. Vi hjälper dig med rätt personal på kort varsel.

Flyttstädning

I samband med flytten kan vi självklart även hjälpa till med städningen. Just denna del av flytten är det många som oroar sig för – låter du oss ta hand om flyttstädningen så kan du rikta in dig på din nya bostad och slippa oroa dig för bakläxa på städningen.

Återvinning

Hjälp med återvinning är en mycket eftertraktad tjänst i dagens miljömedvetna samhälle. Vi hjälper dig gärna med att transportera överblivet material till återvinningscentralen eller soptippen. Vi är snabba och effektiva och sorterar alltid avfallet på ett korrekt och miljömässigt sätt.

Vindsröjning

Vi rensar din trånga och överbelamrade vind! Vi rensar och packar, kör saker till återvinningscentralen eller skänker bort till loppisen eller returmarknaden. Vi gör ditt liv enklare genom att rensa vind, källare och förråd.

Evakueringsflytt

Ska det ske ett stambyte i ditt hus, en större ombyggnad eller har du drabbats av en större vattenskada? Vi kan erbjuda evakueringsflytt till en tillfällig bostad när det är dags för ombyggnad eller upprustning.

Vi har ett brett verksamhetsområde och kan hjälpa dig med det mesta i hemmet