Flyttjänster

När du behöver hjälp med flytt och transport på Lidingö och i Stockholm med omnejd erbjuder vi våra flyttjänster. Boka in ett besök med gratis offert redan idag så kommer vi ut till dig och utvärderar hur lång tid vi tror att din flytt kommer att ta, hur mycket den kommer att kosta samt vilka tjänster vi tror skulle passa dig bäst.

Vi erbjuder individuellt anpassade tjänster:

  • Vi kan kan inte bara ta hand om flytten från punkt A till punkt B, utan även hjälpa dig även med packningen om så önskas. 
  • Om du vill ha hjälp med att montera ned hyllor, TV, speglar, tavlor eller möbler kan vi hjälpa dig även där. Många större möbelstycken och känsliga föremål drar fördel av att monteras isär före flytten för att skydda dem bättre.
  • Vill du få hjälp med delar av eller hela packningen så har vi såväl specialkartonger och det emballage som krävs. Vi har även erfarenhet av hur man säkert packar samtliga föremål i ditt bohag.
  • Att röja vinden eller källarförrådet kan vi också hjälpa dig med. Att få hjälp med sortering och eventuell bortforsling av saker man inte längre behöver är både bekvämt och spar mycket tid.
  • Du får gärna låna flyttkartonger av oss vid flytt inom Stockholm. Vi kommer och hämtar upp dem senast två veckor efter din flytt.
  • Vid flytten är det bekvämt att ta hjälp med flyttstädningen. Du slipper mycket stress då vi erbjuder en nöjd kund-garanti som innebär att vi inte lämnar städningen förrän den har blivit godkänd av nästkommande ägare eller av hyresvärden.

En sak som många av våra kunder varit extra nöjda med när de anlitat oss är hur varsamt vi hanterar sakerna. Vår grundinställning är att inget får gå sönder eller sakna minsta flisa. Med vår erfarenhet och stolthet som flyttare vet vi att det är otroligt viktigt att dina saker hanteras med omsorg. De ska komma fram i exakt samma skick som före flytten.

Välkommen att kontakta oss redan idag för att få en offert. Löpande pris kan vi ange direkt på telefon. Om du hellre vill ha ett fast pris bokar vi in ett möte så att vi får komma ut och titta på omfånget av ditt bohag. Tänk även på att du numera har rätt till RUT-avdrag på upp till 50 procent av arbetskostnaden. Du får vår offert via e-post senast nästkommande arbetsdag.

Vi har ett brett verksamhetsområde och kan hjälpa dig med det mesta i hemmet