Om oss

Peter Åkare är en flytt- och bemannningsfirma som varit aktiva sedan 80-talet. Vi fixar det mesta när det handlar om flytt och bemanning.

Punktlighet, varsamhet och effektivitet

Vi arbetar med punktlighet, varsamhet och effektivitet som ledord. Hos oss får du proffsig och serviceinriktad hjälp med alla former av flyttar. Vi kommer alltid att leva upp till dina förväntningar.

Vi är en flyttfirma som alltid tar ett stort ansvar och erbjuder en rad tjänster inom privatflytt, företagsflytt och bemanning. Allt vi gör präglas av kvalitet och hållbarhet. Vi har genom åren hjälpt privatpersoner, företag och organisationer med flyttar och vet vilka krav som ställs.

Kvalitetscertifikat ger kunden trygghet

För att du som kund ska känna dig trygg med att du anlitar en bra flyttfirma har vi alla relevanta certifikat. Därför är vi certifierade via Kvalitetspartners system. Detta innebär att vi är kontrollerade på en rad punkter gällande hur vi sköter vår verksamhet. En mycket tydlig och tung kvalitetsstämpel som är ledande inom svenskt företagande.

Alla våra uppdrag är ansvarsförsäkrade hos Trygg Hansa, så du behöver inte oroa dig om något mot förmodan skulle skadas under flyttprocessen. Allt är försäkrat upp till 20 prisbasbelopp, vilket motsvarar ungefär 800 000 kronor. Alla våra uppdrag utförs i enlighet med svenska branschbestämmelser som de är formulerade i ”Bohag 2010” och ”Kontor 2003. Dessa regler är fastställda av Sveriges Åkeriföretag.

Vi arbetar för att skydda miljön

Miljön är ett starkt fokus för oss. Därför arbetar vi i alla led med att vara så miljövänliga som möjligt och använda återvinningsbara produkter i så hög grad som möjligt.

Alla våra flyttbilar och övriga fordon är miljögodkända och körs till hundra procent på miljödiesel. Och när vi reparerar våra fordon så använder vi bara auktoriserade märkesverkstäder som verkligen kan sitt jobb och sköter sina miljöåtaganden. Allt emballage och övrigt material som vi använder är miljövänligt och möjligt att återvinna.

Vi är godkända för F-skatt, vår verksamhet är godkänd av Transportstyrelsen och vi har alla de certifikat som behövs för att driva flytt- och transportverksamhet. Vår kontinuerligt uppdaterade kvalitetspolicy gör att vi garantera att vi lever upp till dina förväntningar.

Kontakta oss gärna om du har frågor och vi lämnar mer än gärna referenser på våra tidigare utförda uppdrag.

 

Vi har ett brett verksamhetsområde och kan hjälpa dig med det mesta i hemmet